Forma Ideale

Forma Ideale se bavi izradom pločastog nameštaja. Ovaj, najvažniji sektor, lociran je samo u Kragujevcu, gde je i sedište firme u novoizgrađenom objektu površine 16000m2. Proizvodnja radi u tri smene i u svojim pogonima zapošljava oko 400 radnika. Proizvodne kapacitete preduzeća čini pogon za izradu pločastog nameštaja, kao primarni deo proizvodnje, a sastoji se od 4 proizvodne linije kompletno opremljene mašinama "HOMAG Gruppe", jednog od najznačajnijih svetskih proizvođača opreme za industriju nameštaja. Sve mašine u proizvodnim halama preduzeca Forma Ideale su poslednje generacije sa primenom digitalnih tehnologija i CNC upravljanja, što obezbeduje stalnost kvaliteta i visoku produktivnost, čime se garantuje spremnost firme da odgovori na sve zahteve tržišta.

Uvođenjem novih proizvodnih linija vodećih svetskih proizvođača mašina "HOMAG Groupe" i "BIESSE", do kraja 2008 godine predviđa se dupliranje postojećih proizvodnih kapaciteta. Posebna pažnja se poklanja kvalitetu proizvoda. Kvalitet proizvoda i rada prati se direktnim izveštajima sa terena od strane servisno-montažerskih ekipa. Ako se uzme u obzir visina proizvodnje i broj reklamacija, to je veoma mali postotak učešća u proizvodnji (0,05 %). U proizvodnji postoji evidencija o nekvalitetno urađenim proizvodima i to po operacijama. Tačno se zna ko je kada šta radio, bez problema se dolazi do imena radnika, dana, satnice. I na taj način deluje se preventivno i teži se tome da se preduprede moguće greške”, kaže Milutin Jovanović, direktor za proizvodnju i koordinator transporta i magacina. Pored pogona za proizvodnju pločastog nameštaja, Forma ideale poseduje i sopstveni pogon za proizvodnju kartonske ambalaže, kao i pogon za obradu staklenih delova od ravnog stakla, koji funkcionišu na površini od 1500m2. Ovi pogoni u potpunosti prate proizvodne kapacitete pogona za izradu pločastog nameštaja.

Maloprodajnu mrežu Forma Ideale čini 24 salona nameštaja koji su raspoređeni u 20 gradova širom Srbije. U Beogradu se nalaze tri u Zaječaru dva salona a u Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Aranđelovcu, Vršcu, Valjevu, Jagodini, Šapcu, Kruševcu, Loznici, Subotici, Bečeju, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Smederevu i Inđiji po jedan salon nameštaja. Ukupna izložbeno-prodajna površina u svim salonima iznosi oko 22500m2 sa pratećim skladišnim delom od 15000m2.

U sektoru maloprodaje trenutno radi oko 500 zaposlenih, što ga čini najbrojnijim sektorom u okviru firme. Visok kvalitet u radu i pružanju usluga kupcima postiže se uz stalno usavršavanje i obuku zaposlenih.

Asortiman u maloprodajnim objektima čini roba iz sopstvene proizvodnje, kao i roba drugih renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

Nameštaj je izložen ambijentalno i tematski i dekorisan prepoznatljivim reklamnim materijalima i dekorativnim elementima, koji doprinose kompletnom prepoznatljivom imidžu maloprodajnih salona Forma Ideale.

Kupcima u salonima Forma Ideale omogućeni su različiti vidovi i načini plaćanja kao što su krediti, platne kartice i prodaja na rate putem administrativnih zabrana.

Adresa

  • Ulica: Industrijska bb
  • Grad: Kragujevac

Kontakt

  • Telefon:
  • +381 34 308 100
  • Fax:
  • +381 34 308 109
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.