Aleksandro

Počeci preduzeća ALEKSANDRO d.o.o. datiraju iz 1990. godine kada je osnovano trgovačko preduzeće Tra Duga. 2002. godine izvršena je temeljna reorganizacija postojećeg preduzeća koje je kupovinom fabrike kuhinjskog nameštaja Sloga i značajnim ulaganjem u infrastrukturu i opremu, postalo jedan od najznačajnijih proizvođača pločastog nameštaja u zemlji. U isto vreme, uz razvoj robne marke ALEKSANDRO, počinje i razvoj maloprodajne mreže koju su činili prodajni objekti pod brendom ALEKSANDRO locirani u svim većim gradovima u Srbiji. U cilju proširenja poslovne aktivnosti i povećanja plasmana sopstvenih proizvoda na domaćem i inostranom tržištu, TRA DUGA d.o.o, zajedno sa preduzećem LESNINA d.d, formira i 2007. godine registruje novo preduzeće, ALEKSANDRO d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina nameštajem na malo. Rezultat poslovne politike, praćene neprekidnim istraživanjem tržišta, jeste mreža od 17 prodajnih salona nameštaja širom Srbije i široko rasprostranjena mreža veleprodajnih kupaca.

Sediste preduzeca se nalazi u industrijskoj zoni u Somboru, na magistralnom putu Sombor-Odžaci. Obuhvata zemljište površine 5ha i 6 ari, sa proizvodnim pogonom od 5 000 m2, magacinskim prostorom od 3 400 m2 i upravnom zgradom površine 1 200 m2.

ALEKSANDRO maloprodajnu mrežu čini 17 salona nameštaja raspoređenih u 11 gradova širom Srbije. U Novom Sadu, Somboru, Kikindi, Zrenjaninu, Kragujevcu i Kraljevu nalaze se po dva prodajna objekta, a u Beogradu, Subotici, Šapcu i Senti po jedan.

Saloni koje bi smo posebno izdvojili zbog zbog atraktivnosti i širine prodajnog asortimana su:

 • ALEKSANDRO Subotica, Tuk Ugarnice 14. Salon je otvoren početkom 2008. godine na površini od oko 3.000m², na dve etaže. Potrošačima nudi najkvaliteniju i najpotpuniju ponudu nameštaja u gradu.
 • PRODAJNI CENTAR LESNINA Novi Sad, Temerinski put bb. Salon je otvoren početkom 2008. godine i rezultat je strateškog povezivanja preduzeća Tra Duga i Lesnina. Pod robnom markom Lesnina građanima Novog Sada je na preko 3.500m² ponuđen širok izbor najkvalitetnijeg nameštaja.
 • ALEKSANDRO Novi Sad, Sent Andrejski put bb. Salon je otvoren početkom 2008. godine na površini od oko 1.000 m², na četiri etaže. Asortimanom upotpunjuje ponudu salona Novi Sad 1.

Širenje veleprodajne mreže jedan je od prioriteta naše poslovne politike. Da bismo došli u svaki grad i svakom građaninu omogućili da dođe do kvalitetnog nameštaja po najpovoljnijim cenama, razvili smo veleprodajnu mrežu koju čine naši partneri u više od 30 gradova Srbije. Proizvodi koje plasiramo na ovaj nacin su identični onima koji se mogu pronaći u salonima nameštaja ALEKSANDRO.

Adresa

 • Ulica: Staparski put bb
 • Grad: Sombor

Kontakt

 • Telefon:
 • +381 25 27 123
 • +381 25 244 45
 • Fax:
 • +381 25 421 513
 • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.