Andrijašević

HK "Andrijašević" je kompanija široke proizvodne palete koja se prostire na površini od 30.000 m2 i zapošljava preko 100 radnika, raspolaže sopstvenim proizvodno-poslovnim prostorom na preko 10.000 m2. Prve poslovne aktivnosti ostvarene su 1992. godine u vidu veleprodaje čelične žice i proizvodnje opruga za industrijsku upotrebu.

1992. - Osnovano preduzeće sa sedištem u Novom Sadu. Delatnost: veleprodaja čelične žice i proizvodnja opruga za industrijsku primenu.

1995. - Početak proizvodnje opruga za primenu u industriji nameštaja, odmah potom i proizvodnja dušeka.

2009. - Početak proizvodnje tapaciranih kreveta.

Sve do danas kada HK "Andrijašević" proizvodi široku paletu sistema za spavanje. Fabrika je prvenstveno fokusirana na proizvodnju dušeka, žičanih opružnih jezgara i tapaciranih kreveta. Osim ovih primarnih proizvoda HK „Andrijašević„ proizvodi i druge propratne artikle za lake snove, kao što su: jorgani, štep-deke, anatomski jastuci, memory prostirke... Proizvodna paleta obuhvata 9 kvalitetnih grupa dušeka koji se proizvode u 20 standardnih dimenzija. Moguća je izrada u svim vanstandarnim dimenzijama po želji i potrebi kupca i to u veoma kratkom roku.

Žičana opružna jezgra (ŽOJ) se proizvode od patentirane visokougljenične žice. Opruge se rade po sistemu BONNELL i imaju široku primenu u industriji nameštaja, kao repromaterijal. Proizvode se sa ili bez okvirne trake standardnih dimenzija ili prema zahtevu kupca. Tapacirani kreveti se rade u 5 različitih kvaliteta prepoznatljivog modnog dizajna po uzoru na svetske trendove.

Svi proizvodi su atestirani od strane ovlašćenih i nadležnih ustanova i ocenjeni su najvišim ocenama za izdržljivost, kvalitet repromaterijala i način same izrade. Proizvodni program sistema za spavanje je moguće transformisati, tako da se mogu odrađivati po zahtevu bilo kog tržišta, jer HK „Andrijašević„ raspolaže najsavremenijim proizvodnim mašinama.

HK „Andrijašević„ zauzima vodeću poziciju na tržištima Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Hrvatske, Rusije i zemljama Evropske unije. Svoje ciljeve HK „Andrijašević„ ostvaruje uz pomoć svojih cenjenih kupaca i poslovnih partnera a sve zahvaljući vrhunskom kvalitetu proizvoda sistema za spavanje.

Adresa

  • Ulica: Industrijska 37
  • Grad: Ruma

Kontakt

  • Telefon:
  • +381 (0) 22 479 126
  • Fax:
  • +381 (0) 22 472 979
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.