Aran - C.T.S. CASA d.o.o.

Italijanske kuhinje

Kompanija C.T.S. CASA d.o.o. je zvanični uvoznik i distributer kuhinjskog i kancelarijskog nameštaja italijanske firme ARANWORLD.

Izložbeno prodajni salon se nalazi na Dedinju, na adresi Teodora Drajzera 11, Beograd.

U salonu je izloženo nekoliko kuhinja, a mogu se pogledati uzorci svih modela, radnih ploča i katalozi sa kompletnim asortimanom.

Fabrika ARANWORLD se nalazi u mestu Casoli di Atri (TE), Italija, u blizini Pescare.

Član je MASCO grupacije koja je vodeća u svetu po prodaji nameštaja za kuhinje i kupatila. Trenutno je prisutna u 102 zemlje sveta, na svih 5 kontinenata, gde ima svoje izložbene salone.

Učestvuje na svim vodećim sajmovima na svetu: Milano, Čikago, Orlando, Madrid, Dubai, Las Vegas i Moskva.

Stalno prati razvoj novih tehnologija, usavršava dizajn i funkcionalnost svojih proizvoda.

Materijali koji se koriste u skladu su sa evropskim standardima i svi su vodootporni.

To su univer, medijapan farban ekološkim bojama, furnirani medijapan, medijapan sa folijom, puno drvo, kaljeno staklo, inox, aluminijum i drugi.

Radne ploče mogu biti debljine 3, 4 i 6 centimetara, sa ili bez aluminijumskih profila. Za fioke se koristi BLUM sistem zatvaranja (samozatvarajuće fioke).

Fabrika ima poseban softver sa bazom podataka svih pojedinačnih elemenata, koji omogućuje da se u svim zemljama sveta na isti način vrši projektovanje i naručivanje. Na taj način, za samo 30-60 dana, kuhinja proizvedena u Italiji može biti dopremljena do kupca.

Već u fazi projektovanja kupac aktivno učestvuje u izboru adekvatnog rešenja, dok ne dobije željeni izgled svoje kuhinje. Zahvaljujući trodimenzionalnom prikazu on je u mogućnosti da verodostojno sagleda izgled svoje kuhinje u prostoru.

Adresa

  • Ulica: Teodora Drajzera 11
  • Grad: Beograd

Kontakt

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.