Kako kupiti savršen nameštaj za bebe

Napisano 02 decembar 2010. Objavljeno u Ideje - Predlozi

Kada očekujete bebu ili kupujete za nekog drugog, sama pomisao na nameštaj za bebe vas uzbuđuje i razneži. Od odabira boje do onog koji je bezbedan, biranje nameštaja za bebe je komplikovano kao što su i one same! Evo smernica koje vam mogu pomoći i učiniti vaš odabir lakšim. Sledite ove jednostavne savete o kupovini nameštaja za bebe kako biste olakšali ovaj posao i posvetili se predivnom osećaju dolaska novorođenčeta na svet.

Kako kupiti savršen nameštaj za bebe

Bezbednost je na prvom mestu: Kada birate nameštaj za bebe odredite koliko komada nameštaja vam je potrebno za vašu sobu. Krevetac, sto za presvlačenje i stolica za sedenje su osnovni predmeti koji su vam neophodni za početak. Ne kupujte impulsivno, već obratite pažnju na sve detalje pre kupovine. Pogledajte komentare kupaca i kupujte od proizvođača u koje imate poverenje.

Ne prekrivajte uglove: Obezbedite da vaša beba ima siguran početak sa dobro napravljenim nameštajem za bebe. Nemojte menjati zaštitne jastuke za krevetac ili preduzimati druge mere kako biste ublažili uglove. Odaberite krevetac koji je čvrst i kupite dušek za krevetac koji je specijalno namenjen za krevece. Estetika nameštaja je manje bitna koliko je bitna sigurnost. Posavetujste se sa prijateljima koje poznajete i koji imaju iskustva u odabiru namestaja za bebe.

Krevetac - Kreveti za bebe

Budite oprezni prilikom uzimanja/kupovine korišćenog nameštaja: Veoma je primamljivo nabaviti jeftiniji polovni nameštaj za bebe preko oglasa. Često neko u familiji ima odgovarajući nameštaj. Budite veoma oprezni kada prihvatate ovakav nameštaj jer stariji nameštaj može biti ofarban sa bojama na bazi olova. Bezbedonosni standardi (preporuke) se menjaju iz dana u dan, budite upoznati sa njima prilikom kupovine starijeg korišćenog nameštaja.

Krevetac - Soba za bebe

Planirajte budućnost: Proizvođači nameštaja za bebe prave nameštaj koji raste zajedno sa vašom bebom. Kabriolet kreveti uglavnom imaju 3 stepena - krevetac, krevet za dete i naslon za glavu koji se može dodati većem krevetu kada odraste. Stolovi za presvlačenje se kasnije mogu koristiti kao komoda i izložbeni prostor. Iako ovakvi komadi nameštaja mogu biti skuplji, ali vremenom se ovakvi elementi više isplate jer nećete morati da ih menjate često.

Krevetac - Soba za bebe

Rođenje deteta treba da bude uzbudljiv i lep period u vašem životu, a odabir nameštaja treba da bude najmanja briga. Online možete pregledati ponudu nameštaja za bebe i time suziti vaš izbor kako biste uštedeli vreme koje vam je potrebno da obiđete salone. Ako kupujete za nekog drugog pitajte ih za njihove želje i potrebe pre nego što kupite nameštaj. Ukoliko niste sigurno proverite da li su napravili listu potrebnih stvari ujedno ćete izbeći neprijatnosti, a uštedećete i novac. Pratite ove savete i vaša novorođena baba i familija će uživati.

Podelite sa nama vaša iskustva oko nabavke vašeg nameštaja za babe. Da li imate savete za druge kada počinju ovaj proces? Biti roditelj može biti novi izazov, i mi bi smo voleli da čujemo vaše komatare.

Social Bookmarks