Marketing

Marketing
Marketing

Namestaj.com  je najprestižniji domen u svojoj oblasti i kao takav garntuje Vam da ćete na najjednostavniji način predstaviti vašu ponudu potencijalnim potrošačima. Mi spajamo ponudu i potražnju i na najbrži način potrošačima dajemo informacije gde mogu nabaviti željene proizvode.

Prednosti za ponjuđače:

  • Direktan kontakt sa potrošačima
  • Izmene o proizvodima su veoma brze i lake
  • Niski troškovi prezentacije proizvoda

Prednosti za potrošače:

  • Objedinjena ponuda na jednom mestu
  • Obezbeđene informacije o proizvodima
  •  Ušteda vremena prilikom kupovine

Nameštaj.com nudi Vam više mogućnosti za promociju vašeg brenda i predstavite vašu ponudu našim vernim i mnogo brojinm potrošačima.

Pozicija A1 savršena je za privlačenje pažnje naših najvernijih korisnika sajta, kao i brojnim posetiocima koji dolaze svakodnevno preko pretraživača i linkova. Baner se prikazuje na svim stranicama sajta.

Pozicije A2 i A3 savršene su za promovisanje akcijskih popusta i novih proizvoda u vašoj ponudi. Baner se prikazuje na svim stranicama sajta.

Pozicija B1 savršena je za promociju proizoda iz date kategorije i time skrene pažnja na određeni proizvod iz vaše ponude. Baner se prikazuje samo u izabranoj kategoriji i svim podkategorijama.

Pored pomenutih vidova predstavljanja našim korisnicima postoji i mogućnost upisa u našu bazu proizvoda, proizvođača i salona. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid saradnje kontaktirajte nas preko ovog formulara (kontakt).