Eurokancom

Eurokancom je porodična firma osnovana pre 30 godina. Taj period su obeležile dobre odluke i kvalitetan rad. To naravno nije moglo proći nezapaženo ni van granica Srbije. Da je to istina potvrdiće i Eurokancomova integracija sa dva prestižna italijanska proizvođača "LIVONI" i "INTERIOR BELTRAMINI". Oba ta brenda imaju neverovatno bogatu i dugu tradiciju koja se meri decenijama (INTERIOR BELTRAMINI osnovan 1966), ali i vekovima (LIVONI osnovan 1895).

Unapredjenje svakog proizvodnog procesa, još kvalitetnija izrada, vrhunski dizajn, te najbolja moguća ergonomska rešenja su direktni rezultati naše saradnje poslednjih nekoliko godina.

Visoke standarde, koje diktira moderna proizvodnja nameštaja, sigurno bi teško mogli ispuniti bez naših partnera kao što su: "G.S.", "WIBITEX", "PIETRO CAZZANIGA". Radi se naravno o proivodjačima visokokvalitetnih materijala koji se ugradjuju u naše proizvode. Svi materijali su testirani i provereni labaratorijski da bi dobili sertifikate kojima se potvrdjuje UNI ISO DIN i Britanski BS standardi. Takodje svi tekstili takođe su setifikovani i po Danskom OEKO-TEX STANDARD 100 koji je veoma značajan.

KVALITET I USLUGA

Eurokancom-ov koncept, besprekorna ergonomija, kvalitet i završna obrada, jasno definišu identitet svakog našeg proizvoda. Podvlačimo, mi smo direktni proizvođači a ne nakupci i trgovci. Direktan benefit koji imate zbog toga je mogućnost izbora. Kod nas birate drvo, lak, bajc ili tekstil. To neće uticati na rok isporuke. Naprotiv i dalje ćemo biti najbrži na tržištu.

MISIJA

Naš nameštaj je više koncept a manje proizvod. Iza svakog komada, kao ideje, stoje industrijski dizajneri. Najkvalitenija proizvodna linija, kontrola kvaliteta proizvoda i naravno ergonomija su tri stuba na kojima počiva naš uspeh.

EKOLOŠKA SVEST

Eurokancom je veoma aktivan i na planu zaštite životne sredine: Sav otpad koji nastaje u toku proizvodnog procesa (podsećamo, naš nameštaj izrađuje se od najkvalitetnijih prirodnih materijala), prerađujemo u presovanu piljevinu (drveni briket). Drveni briket spada u grupu ekološki čistih goriva. Napravljen je od suvih drvenih otpadaka, bez ikakve hemijske obrade i dodataka. Proizvodi se u hidrauličkim ili mehaničkim presama, bez aditiva ili lepka, te zadovoljava i visoko zahtevne ekološke norme (DIN 51731). Zbog visoke komprimovanosti, ovaj prirodni proizvod prilikom sagorevanja ponaša se slično visokokaloričnim vrstama uglja. Osnovna razlika je, što se, prilikom sagorevanja emituje znatno manje sumpora, a emitovanje CO2 je izbalansirano, budući da drveni briket emituje u atmosferu upravo onoliko CO2, koliko i samo drveće prilikom fotosinteze! Ovo gorivo, zbog niskog sadržaja vode (manje od 10%), oslobađa visoku energiju prilikom sagorevanja – od 4.8 do 5.2 kWh/kg, u odnosu na sirovo drvo koje oslobađa, u najboljem slučaju, 2.5 kWh/kg. Briket ostavlja za sobom neuporedivo manju količinu pepela. U praktičnoj primeni: troškovi dostave briketa su minimalni, ne postoji pripremni rad za grejnu sezonu

Adresa

  • Ulica: Industrijska zona bb
  • Grad: Nova Pazova

Kontakt

  • Telefon:
  • +381 22 323 395
  • +381 22 321 266
  • Fax:
  • +381 22 323 397
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.