Pegasus

Preduzeće PEGASUS iz Vranja osnovano je 2002. godine.

Osnovna delatnost firme je izrada kožnih garnitura vrhunskog kvaliteta. Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izražena komparativna prednost.

Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.

Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove. Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.

Naša strategija je da tržište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.

Naše proizvode možete naći u najkvalitetnijim salonima nameštaja širom zemlje (IVEX Novi Sad, MODESTA Jagodina, DOMNIK Ćuprija, HRAST Paraćin, OZON Loznica, JASEN Požarevac, ĆIMO Šabac, DOM STIL Svilajnac, MLADEX Kraljevo, LUKIĆ Petrovac na Mlavi, GRAND COMMERC Vlasotince, VULKAN Kruševac, SWEET HOME Lazarevac, ITALDIZAJN Niš, PAN DRVO Niš, ĐORĐEVIĆ MLAĐI Niš ...), na tržištu Makedonije (HELGA Tetovo, MARLES Skoplje, MEBEL VI Vinica) i Crne Gore (DENDROS Podgorica i NAMOS DAJKOVIĆ COMPANY Podgorica).

Pored izrade kožnih garnitura, bitan segment naše poslovne orijentacije čini opremanje stambenih i ugostiteljskih objekata. Lista referenci je poduža, ali bismo sa ponosom izdvojili samo neka opremanja koje smo radili: hotel REGENT u Nišu, TAŠKLUB u Beogradu, Cafe-Splav PORTOBELO u Nišu, CAFFE-CAFFE u Vranju ...

Ponosni smo nosioci dve glavne nagrade na ovogodišnjem Novosadskom Sajmu nameštaja: velike nagrade Privredne Komore Vojvodine za kvalitet i Zlatne medalje Novosadskog Sajma nameštaja za dizajn proizvoda.

Pozivamo Vas da i vi budete deo naše priče, priče koja tek počinje ...

Adresa

  • Ulica: Sobinska 16
  • Grad: Vranje

Kontakt

  • Telefon:
  • +381 17 414 485
  • +381 62 21 14 94
  • Fax:
  • +381 17 414 485
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.