AquaBoutique

Od keramičkih pločica ekskluzivnih italijanskih proizvodjača poput Vive i Bisazze, preko sanitarnih uređaja čuvenog Duravita, pa do Hansgrohe armatura, tuš baterija i hidromasažnih uređaja ili pouzdanih i tehnološki savršenih made in Germany Huppe tuš kabina koje besplatno montiraju autorizovani Huppe montažeri, AquaBoutique predstavlja prostor posvećen estetici intimnog.

U AquaBoutique-u poštujemo vaše vreme, i želju da opremu za veoma lične prostore birate uživo i u diskreciji. Zato imamo najveći broj izloženih komada vrhunske opreme za kuhinju, kupatilo i toalet u gradu. Te prostore i te trenutke, savremena arhitektura tretira sa posebnom pažnjom - kao zonu duboke privatnosti, oazu mira i potpunog opuštanja.

Kupatila su postala jedan od ključnih elemenata savremenog dizajnerskog izraza. Najčuvenija imena iz sveta dizajna potpisuju probrane kolekcije: Starck, Citterio, Massaud, Foster... 650 m2 našeg salona daje vam mogućnost i da ocenite kompletne ambijente (kupatila) kreirane od strane dvojice trenutno vodećih dizajnera u ovoj oblasti; prvi, i jedini u Srbiji imamo čast da vam prikažemo Citterio Room i Massaud Room - upravo pristigle iz Aquademie.

Adresa

  • Ulica: Bulevaru Oslobođenja 43
  • Grad: Beograd

Kontakt

  • Telefon:
  • +381 11 344 9550
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Radno vreme

ponedeljak - petak od 09 do 20h
subotom od 10h do 18h
nedeljom od 10h do 16h

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.