Office line Novi Sad

Preduzeće Office line je zakoračilo u svet kancelarijskog nameštaja 2002.godine, kao deo razvojnog programa proizvođača stolica i fotelja SZR Astra iz Novog Sada, deo koji je zadužen za inženjering, opremanje poslovnih prostora i uvoz kancelarijskog nameštaja, stolica i fotelja.

Tokom svog rada Office line je u svoju ponudu uvrstio preko 150 vrsta kancelarijskih stolica i fotelja, kao i više vrsta kancelarijskog nameštaja, koje možemo grupisati u: konferencijske i restoranske stolice, radne stolice i fotelje, klub fotelje, dodatnu opremu, biznis i kabinetski nameštaj.

Poseban akcenat bi stavili na naš novi program, nameštaj renomiranog italijanskog proizvođača DELLA VALENTINA OFFICE koji svojim neobičnim i inovativnim dizajnom i širokim dijapazonom omogućava obiman izbor operativnih i kabinetskih serija kacelarijskog nameštaja.

Možemo se pohvaliti činjenicom da smo, zahvaljujući tačnosti, kvalitetu i pouzdanosti u radu, postali predstavnici i distributeri poznatih italijanskih i slovenačkih firmi i to:

BRADO, DELLA VALENTINA OFFICE, DESSIGN OFFICE, Diwwar, ITALEXPO, Ital Tessil, Metalmeccanica ALBA, Mecplast, OMP GROUP, OMS, Cerantola, Contral...

Adresa

  • Ulica: Marka Miljanova 22
  • Grad: Novi Sad

Kontakt

  • Telefon:
  • +381 21 552 772
  • +381 21 552 822
  • E-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Na mapi

Unesite vašu adresu u polje ispod mape i biće vam prikazan najkraći put do odredišta.